Vippi vaaranpaikka

Mutta voiko vippi olla myös paha asia? No, mikä tahansa voi olla paha asia – apina pystyy

Onko vippi paha, siinä vasta kysymys???

murhaamaan koko perheensä, jos annat sille vääränlaisen lusikan. Vippi ei yleensä ole kaikista pahoin juttu, vaan päinvastoin, sillä se pelastaa monen erityisesti opiskelijan luottotiedot, tai mahdollisesti jopa kodittomaksi joutumisen tai nälänhädän! Kyllä, jopa suomessa voi olla ihmisiä, joilla ei ole varaa ruokaan ja asumiseen, erityisesti nuorilla, joilla ei ole oikeutta tukiin, jos heidän vanhempansa ovat kohtuutuloisia, mutta jotka eivät myöskään saa vanhemmiltansa sentin senttiä rahaa.

Näin voimme todeta, että vipit pelastavat monen ihmisen päivän. Se ei todellakaan ole mikään ongelma. josta poliitikot siitä koko ajan yrittävät tehdä – se on ylsinkertaisesti heille vain kikka kerätä ääniä kukkahattutädiltä (miksei sediltäkin), ketkä eivät ole ikinä päässeet edes maistamaan köyhyyttä.

Muista kuitenkin, että pikavippi, niin kuin mikä muukin tahansa laina, voi johtaa hankaliin tapauksiin, jos et suostu maksamaan sitä takaisin… eikö tämän pitäisi olla itsestäänselvää? Siitä huolimatta, niin monet ihmiset valittavat vipeistä, vaikka oikea ongelma on ihmiset, jotka eivät ymmärrä lainan pointtia – se on laina, ei ilmaisraha. Näin ollen se täytyy maksaa myös takaisin, muuten tulee ns. “noutaja”, eli siis ensin kirjeitä, sitten kirje oikeudesta, ja sitten perintöfirma.

Onneksi kuitenkin sinä olet järkevä ihminen, ja otat vain silloin lainan tai luoton, kun oikeasti suunnittelet myös sen takaisinmaksua. Muuten et yksinkertaisesti ikinä saa enää lainaa, normaalia vuokrasopimusta tai esim. liittymää, sillä mitään näistä ei luottotietonsa menettäneille myydä.

Kaikki sanottuna, jos otat vippiä sen takia, että olet uhkapelit -riippuvainen, silloin se ei ole hyvä, ja suosittelemme, että lopetat tämän oitis. Voit myös vähentää uhkapeliriippuvuuttasi sillä, että valitset netticasinosi järkevästi. Jälleen kerran, käytä järkeäsi, sinulla ei todennäköisesti kuitenkaan ole maailman paras tuuri – samaa temppua ovat monet yrittäneet ja melkein yhtä monta on siinä epäonnistunut.

TLDR; Järki käteen lainatessa, niin säästyt itkulta!

This entry was posted in vippi vaarat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.